Tijdens de laatste drie weekends van mei toont STORMLoop!
Dit participatie - kunstenparcours laat je op zeven hoofdlocaties in de binnenstad genieten van een selectie kunstenaars. Daarnaast kan je in groot Herentals op ontdekkingstocht gaan naar de creatieve participant die tentoon stelt in zijn / haar eigen atelier, woning, bij de middenstand, in het veld,...In de hoofdlocaties wordt door de organisatie expo’s / performances / dans / concerten … georganiseerd.

Tijdens één van deze concerten kan je meestampen op het ritme van de foot drummin’ one man band van DC Snakebuster

Frank Declercq, beter bekend als DC Snakebuster, was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Tegen de tijd dat hij 11 werd, ging hij naar de muziekschool met ... de viool. Toen hij 14 was, had hij een radioprogramma op het lokale station en niet lang daarna nam hij de drums op. Hij wist het toen al: hij moest iets met muziek doen - zijn hele lichaam ademde muziek! Samen met vrienden had hij verschillende hardrockbands en na de repetities ging hij nog een stap verder door alles zelf te spelen. Hij experimenteerde ermee. En dus raakte Frank bekend met verschillende instrumenten. Een paar jaar geleden ontdekte hij de sigarenkist-gitaar en de eenmansband werd snel geboren. Hij ging de straat op en werd al snel ontdekt door het publiek, gevolgd door optredens op verschillende festivals en zelfs een tour door Frankrijk.

Soiréé Storm wordt afgesloten met DJ Nicolas,de helft van dj duo "Dust". Al 20 jaar een fervente vinylverzamelaar. Van Funk, soul, jazz, rock, oldies t.e.m country. Hij zal zijn platen op volle toeren laten draaien!

Tickets kosten 10€ en zijn verkrijgbaar via de website van het Schaliken: http://www.schaliken.be/programma/soirée-storm-0
 

https://www.stormloop2019.be