Het trio In Bocca al Lupo kondigt hun tweede cd aan! Trompettist Carlo Nardozza koos ervoor om samen met pianist Alano Gruarin en gitarist Tim Finoulst een album op te nemen waarbij elke track is opgedragen aan iemand uit zijn nabije kennissenkring, of aan iemand die hem in zijn leven kon raken. De naam van de cd ‘Dedicato’, wat in het Italiaans ‘Toegewijd’ betekent, omvat hiermee helemaal de inhoud van de cd. Maar ook het trio is toegewijd aan elkaar als muzikant, aan het publiek, en zonder twijfel aan wat de essentie van muziek zou mogen zijn, namelijk iets raken aan het hart van elke luisteraar.

Net als hun eerste cd ‘Nostalgia’ zijn ook bij deze tweede cd ‘Dedicato’ mooie lijnen, interessante harmonieën en hoge kwaliteit aanwezig in de soms luchtige, en soms ook heel beklijvende muziek!

Line up

Carlo Nardozza Trompet

Tim Finoulst Gitaar

Alano Gruarin Piano 

In Bocca al Lupo komen naar onze Chapelle op zaterdag 8 februari. Tickets kosten 15€ en zijn verkrijgbaar via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de website.