Pianist / componist Jef Neve (1977) is een prominent figuur in zijn geboorteland België en zijn reputatie breidt zich snel uit naar de rest van de wereld. Hij studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en studeerde in 2000 af als Master of Music in Jazz en klassieke piano, beide met grote onderscheiding. In 2001 specialiseerde hij zich in Kamermuziek en ontving hij het diploma 'cum laude'. Hij volgde masterclasses met Brad Mehldau, Martial Solal, Lew Tabackin, Billy Hart, Bill Carothers, Kenny Werner, Bruce Barth en anderen.

In 2019 en 2020 speelt Jef Neve verschillende concerten in duet met de Nederlandse trompettist Teus Nobel. Deze combo is te zien tijdens een theatertour in Vlaanderen en Nederland, maar ook in Australië (juni 2019) en de rest van de wereld.

Jef Neve komt onze Chapelle vergezeld van Teus Nobel op 6 september om 20h. Tickets kosten 28€ en zijn verkrijgbaar via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de website.