Met "Stuck In The Status Quo» (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre.
Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij 12 albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Maar hij is ook beeldend kunstenaar, componist van film -en theater muziek, producer en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.
In 
najaar 2019 verschijnt zijn tweede solo albumOp het podiummet Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas en Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super-funky!

Stef Kamil Carlens komt voor de tweede keer naar onze Chapelle, ditmaal met band op 12 juli om 20h. Tickets kosten 25€ en zijn verkrijgbaar via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de website.