Tijdens de laatste drie weekends van mei toont STORMLoop!

Dit participatie - kunstenparcours laat je op zeven hoofdlocaties in de binnenstad genieten van een selectie kunstenaars. Daarnaast kan je in groot Herentals op ontdekkingstocht gaan naar de creatieve participant die tentoon stelt in zijn / haar eigen atelier, woning, bij de middenstand, in het veld,...In de hoofdlocaties wordt door de organisatie expo’s / performances / dans / concerten … georganiseerd.

Tijdens één van deze concerten kan je genieten van Wanthanee.

Wanthanee is een singer-songwriter uit De Panne, en wordt wel ‘De London Grammar van de lage landen’ genoemd. Na vele jaren een klassieke opleiding voor viool te hebben gevolgd, opende een nieuwe wereld voor muziek wanneer ze in 2016 met ‘Only Shadows Remain’ De Nieuwe Lichting van Studio Brussel won.

Na de wedstrijd ging ze haar droom achterna, en volgden verscheidene buitenlandse optredens (waaronder in Duitsland, Zweden, Amerika, Korea en Taiwan). Zelf omschrijft ze haar muziek als dromerig, melancholisch, maar toch direct. Een terugblik op het verleden, en een heilzaam verlangen naar de toekomst.

Na het concert van Wanthanee zal toetsenist Orson, ook gekend van Transistorcake en Sleepers’ Reign, plaatjes draaien als Son d’Or.

Met zijn solo project Transistorcake, trok hij eerder al de aandacht van de Gentse Dewaele broers, waardoor zijn muziek op de Soundtrack van GTA V terecht kwam. Dit voorjaar werkt hij aan een nieuwe EP en live show en trekt ook Sleepers’ Reign terug de studio in.

Maak je op voor een dansbare cocktail van electronica en disco. 

Tickets kosten 10€ en zijn verkrijgbaar via de website van het Schaliken: http://www.schaliken.be/programma/soirée-storm

https://www.stormloop2019.be