Iedereen houdt van zeepbellen! Ze zijn zo wonderlijk, magisch en fascinerend. Je kent zeker de kleine typische zeepsop-potjes van de kermis. De kleurrijke kokertjes met witte schroefdop waar je zeepbelletjes kan mee maken om vervolgens kapot te prikken. Wie heeft het niet gedaan?

Stel je nu eens voor dat deze kokertjes, grote badkuipen zouden zijn en de kleine cirkelvormige ringetjes, reuzegrote hoepels… Dan pas krijg je spektakel! Een show met REUZE GROTE ZEEPBELLEN.

 

Anna - Annabella- Orlovais een gediplomeerde actrice uit Moskou. Ze leeft voor het podium en speelde vele jaren in verschillende Russische theatergezelschappen. Sinds 2014 is ze begonnen met kinderanimatie met reuzegrote zeepbellen. Nu, 5 jaar later, heeft ze een eigen theatershow gemaakt met zeepbellen. Vernieuwend, origineel en pure magie!

 

Peter Hensis een geboren entertainer. Hij is een aantal jaren actief bezig met (kinder)animatie, comedy en cabaret. Hij speelde reeds samen met verschillende grote comedians van Vlaanderen. In 2017 nam hij deel aan het één-programma “Voor De Leeuwen” met Bart Peeters. Momenteel speelt hij mee in verschillende comedyprojecten, waaronder deze zeer leuke kindershow.

 

Elke dag vaart Felix de Schipper (Peter Hens) de eindeloze oceaan tegemoet. Felix is visser, maar de laatste tijd gaat het niet goed met de vangst. Buiten wat plastieken zakken en oude schoenen krijgt hij moeilijk nog iets gevangen. De oceanen zijn zo vervuild en ze lijken helemaal om zeep! Maar vandaag vangt hij iets heel speciaal. Op het eerste zicht lijkt het een zoveelste plastieke fles, maar als hij beter kijkt, lijkt het op een huisje. Een huisje van een… zeemeermin (Anna Orlova). En wat er toen gebeurde, dat was pure magie!

 

De “Grootste Zeepbellenshow van Vlaanderen” is een show geschreven voor KLEUTERS en kinderen van de 1eGRAAD LAGERE SCHOOL(met ouders), maar IEDEREEN is welkom! Een interactieve show, vol verwondering en fantasie, maar vooral vol… ZEEPBELLEN. Dat mag je niet missen!

De allergrootste zeepbellenshow van Vlaanderen komt naar de Chapelle op zondag 7 april om 14h en tickets kosten 12€! Deuren gaan open om 13h!